Ærlige anmeldelser af rigtige kunder!

Vi har alle oplevet utroværdige anmeldelser af webshops på nettet. Både gode anmeldelser og dårlige anmeldelser.

Anmeldelser skrevet af brugere, der måske aldrig har været kunder i butikken og dermed anmelder på et falsk grundlag.

Det ønsker KundeAnmeldelse.dk at lave om på!


Ugens top anmeldelser:


Seneste anmeldelse på Kundeanmeldelse.dk

Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Malene
Jeg havde bestilt navneskilt til vores postkasse, men det var desværre en stavefejl i. Så jeg skrev jeg til jer dagen efter og I lavede så et nyt og sendte til mig.
Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Jette
Super gennemskuelig hjemmeside. Bestiller hundeline onsdag og den var her allerede fredag. Hundelinen er overraskende god. 👍
Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Simon
Udmærket levering
Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Pia
Super flotte plakater med lige den tekst jeg søgte. Så hun har jeg to fine billeder over min sofa.
Synes det er dejligt de kan bestilles i forskellige s
Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Marlene
Super service, fine produkter. Kan godt anbefales 👍
Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Ole
Super god service.
Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Jan
hurtig levering, god indpakning af skrøbelige enheder
god pris, man kan ikke være andet end tilfreds, så det er nok ikke sidste gang at jeg benytte dem
Indsendt d. 21. februar 2017
Skrevet af Anja
Super hurtig levering og produktet levede op til det ønskede.
Indsendt d. 20. februar 2017
Skrevet af Connie
et stort udvalg til både fisk og hund og hurtig service.
Indsendt d. 20. februar 2017
Skrevet af Kim
Som altid leverance til tiden :-)
Indsendt d. 20. februar 2017
Skrevet af Annette
Jeg var lidt ærgelig over ikke og få at vide pakken var for tung til og blive leveret hos pakkeshop, ellers meget tilfreds med produktet 😊
Indsendt d. 18. februar 2017
Skrevet af Frank
Hurtig betjening, kunne ikke have været bedre
Indsendt d. 17. februar 2017
Skrevet af Susanne
Super god service
Indsendt d. 17. februar 2017
Skrevet af Dorthe
Super god service👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Indsendt d. 16. februar 2017
Skrevet af Pernille
God service
Hurtig levering
Fremragende billeder )
Indsendt d. 16. februar 2017
Skrevet af Annelise
super servise hurtigt frem tak tak
Indsendt d. 16. februar 2017
Skrevet af Center
Hurtig, enkel og effektiv bestilling og levering.
Indsendt d. 16. februar 2017
Skrevet af Mette
Der kunne godt være en skraber med så ikke man smadre sine fingre
Indsendt d. 16. februar 2017
Skrevet af Simon
Hurtig levering, rimelig pris, godt produkt
Indsendt d. 16. februar 2017
Skrevet af Gitte
blev overrasket over så hurtig levering nemt og opsætte tak for god service
Indsendt d. 16. februar 2017
Skrevet af Nanna
Det hele var meget perfekt tak for der,!!
Indsendt d. 15. februar 2017
Skrevet af Susanne
Servicen hos sohu-plakater har været super god, og levet 100% op til forventningerne..
Indsendt d. 15. februar 2017
Skrevet af Trine
flotte wallstickers, hurtig levering, nemme at montere
Indsendt d. 15. februar 2017
Skrevet af Ole
Hurtig levering, kvalitets produkt. Service og kunde pleje er de 4 ord man kan beskrive Sohu med.
Indsendt d. 15. februar 2017
Skrevet af Annette
Super god behandling.
Meget hurtig levering. Og hurtig svar ved henvendelser.
Kan klart Anbefales
Indsendt d. 14. februar 2017
Skrevet af Gitte
Fint produkt og hurtig levering :-)
Indsendt d. 14. februar 2017
Skrevet af Signe
Rigtig flotte plakater i god kvalitet. Nemt at bestille og fik dem 2 dage efter.
Indsendt d. 14. februar 2017
Skrevet af Lise-Lotte
Kundeservice i top og hurtig levering 👍
Indsendt d. 14. februar 2017
Skrevet af Muzeyyen
God og hurtig ordrebehandling 👍🏾
Indsendt d. 14. februar 2017
Skrevet af Finn
hurtig levering. Bestilt den ene dags levret næste dag i postkassen.