Ærlige anmeldelser af rigtige kunder!

Vi har alle oplevet utroværdige anmeldelser af webshops på nettet. Både gode anmeldelser og dårlige anmeldelser.

Anmeldelser skrevet af brugere, der måske aldrig har været kunder i butikken og dermed anmelder på et falsk grundlag.

Det ønsker KundeAnmeldelse.dk at lave om på!


Ugens top anmeldelser:


Seneste anmeldelse på Kundeanmeldelse.dk

Indsendt d. Tuesday, September 26, 2017
Skrevet af Tina
Hurtig levering og nem opsætning
Indsendt d. Tuesday, September 26, 2017
Skrevet af Preben
virker som om limen er "over due" måske stickers er printet og lagt på lager hvorved der så opstår problemer
Indsendt d. Tuesday, September 26, 2017
Skrevet af Stig
Alt ok hurtig levering.
Indsendt d. Tuesday, September 26, 2017
Skrevet af Kia
Jeg havde indtastet forkert leveringssted. Og skrev med det samme efter ordren var sendt, om ikke vi kunne ændre leveringssteddet. Fik et svar tilbage, at det kunne man ikke. Det synes jeg ikke er god kundeservice.
Indsendt d. Sunday, September 24, 2017
Skrevet af Anders
Alt forløb som planlagt!
Indsendt d. Thursday, September 21, 2017
Skrevet af Nadja
Virkelig god betjening. Skulle have lavet om på en plakat og sat noget nyt ind og det var intet problem. Modtog et rigtig godt stykke arbejde. Og det er virkelig en god kvalitet. Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra
Indsendt d. Wednesday, September 20, 2017
Skrevet af Heidi
Fint produkt sim bestemt svarer til beskrivelse. Nemt at sætte op, fin vejledning til dette.
Indsendt d. Tuesday, September 19, 2017
Skrevet af Marlene
Super hurtig levering af det som der var bestilt. Det levede HELT op til forventningerne.
Indsendt d. Tuesday, September 19, 2017
Skrevet af Sanne
Mere end tilfreds
Indsendt d. Tuesday, September 19, 2017
Skrevet af Birgit
Har kun en meget positiv oplevelse af Sohu-Wallstickers hurtig levering og super vare
Indsendt d. Tuesday, September 19, 2017
Skrevet af Anna
Hurtigt og let at bestille og en ok god kvalitat, så kan anbefales.
Indsendt d. Tuesday, September 19, 2017
Skrevet af Nina
Meget hurtig levering og godt produkt.
Indsendt d. Tuesday, September 19, 2017
Skrevet af Lise
Altså de kan ikke engang skrive ens navn rigtigt - og sådan noget kan jeg slet IKKE med.

Derudover sender de deres plakater små postkort i pap rør, og så er totalt rullet, når man modtager dem, så man skal presse dem i flere uger før man kan afleverer dem til indramme. Og ikke nok med det så klipser de også rørlågene fast, så man faktisk ikke kan åben dem - helt ærligt det er sku IKKE okay.

Jeg har købt mange små postkort og plakater i min tid I er de eneste, som sende dem i rør, og I gør det sikkert for, at de ej skal komme til skade, men I opnår modsat effekt. Gør dog som ALLE andre i den branche brug se hårde brune tykke pap kuverter, hvor de overhovedet ikke tag skade, og man kan aflevere dem til indramning med det samme. Og de er nemme og åben.

Det er I hvert sidste gang jeg køber noget ved jer, hvis det er den måde I fremover sender på
Indsendt d. Tuesday, September 19, 2017
Skrevet af Nancy
Superfin
Indsendt d. Saturday, September 16, 2017
Skrevet af Linda
Hurtig levering og SUPER god kundeservice ved reklamation
Indsendt d. Friday, September 15, 2017
Skrevet af Rudi
Super service
Indsendt d. Thursday, September 14, 2017
Skrevet af Sine
Er fuldt ud tilfreds med mit køb. Jeg glæder mig til at få sat det fine nye skilt op på postkassen😊
Indsendt d. Thursday, September 14, 2017
Skrevet af Mie
Super hurtig service. Meget tilfredsstillende
Indsendt d. Thursday, September 14, 2017
Skrevet af Anette
Super fine plakater!
Nem hjemmeside at finde rundt på.
Indsendt d. Wednesday, September 13, 2017
Skrevet af Charlie
Super service, hurtig og fragtfri levering, hurtig svar ved korrespondance, kan varmt anbefales. Charlie Holland
Indsendt d. Tuesday, September 12, 2017
Skrevet af Kirsten
Er godt tilfreds med TV bordet
K.Christensen
Indsendt d. Tuesday, September 12, 2017
Skrevet af Trine
Virkelig god service og hurtig modtagelse. 😊
Indsendt d. Tuesday, September 12, 2017
Skrevet af Sophie
Rigtig fin service. Hurtig tilbagemelding, da der var tvivl om, hvor pakke skulle sendes til. Varen kom hurtigt.

Eneste anke er, at jeg ville have ønsket, man kunne sende til erhverv/arbejdsplads med GLS erhverv.
Indsendt d. Tuesday, September 12, 2017
Skrevet af Susanne
100% god service og god kundeservice
Indsendt d. Thursday, September 07, 2017
Skrevet af Karin
Borede huller passede ikke til skruer. Instruktion misvisende. Ingen respons på henvendelse trods lovning herom.
Men møblet blev alligevel helt pænt.
Indsendt d. Thursday, September 07, 2017
Skrevet af Anne
Ok
Indsendt d. Wednesday, September 06, 2017
Skrevet af Lisette
Meget tilfreds med købet og service.
Dog meget utilfreds med levering fra GLS. De leverede
Pakken forkert. De påstod den var leveret rigtigt. Måtte selv slæbe den hjem.
De lovede at ringe tilbage da jeg efterlyste
Pakken. Ingen reaktion fra dem. Det vat virkelig en
Tung pakke at slæbe hjem
Indsendt d. Wednesday, September 06, 2017
Skrevet af Kira
Godt produkt og super hurtig levering :)
Indsendt d. Tuesday, September 05, 2017
Skrevet af Randi
Super god service
Indsendt d. Tuesday, September 05, 2017
Skrevet af Charlotte
Super hurtig levering. Varende er perfekte