Ærlige anmeldelser af rigtige kunder!

Vi har alle oplevet utroværdige anmeldelser af webshops på nettet. Både gode anmeldelser og dårlige anmeldelser.

Anmeldelser skrevet af brugere, der måske aldrig har været kunder i butikken og dermed anmelder på et falsk grundlag.

Det ønsker KundeAnmeldelse.dk at lave om på!


Ugens top anmeldelser:


Seneste anmeldelse på Kundeanmeldelse.dk

Indsendt d. Wednesday, November 08, 2017
Skrevet af Randi
Hurtig og sikker handel. Jeg havde personligt brug for at kontakte Sohu-plakater, og der fik jeg ligeledes hurtigt svar og hjælp. Gode anbefalelser herfra.
Indsendt d. Tuesday, November 07, 2017
Skrevet af Mette
Nemt at bestille. Hurtig levering dog var den ene plakat krøllet i det ene hjørne. Mega øv.
Sjov ide med at få en plakat gratis. Det gjorde i hvertfald at jeg fik købt en ekstra der passede til.
Indsendt d. Tuesday, November 07, 2017
Skrevet af Pernille
Nem bestilling, hurtig levering, godt produkt.
Indsendt d. Monday, November 06, 2017
Skrevet af Julianna
perfekt,hurtigt,billigt.
tak
Indsendt d. Thursday, November 02, 2017
Skrevet af Annette
Det har været godt det hele ☺️
Indsendt d. Thursday, November 02, 2017
Skrevet af Gudrun
Fuld tilfredshed
Indsendt d. Wednesday, November 01, 2017
Skrevet af Ulla
De var hurtige til at sende, en god oplevelse.
Indsendt d. Wednesday, November 01, 2017
Skrevet af Camilla
Super hurtig responstid med serviceminded svar!
Hurtig levering og kvalitets produkter til en fair pris!
Indsendt d. Wednesday, November 01, 2017
Skrevet af Lis
Hurtig levering. God vejledning i påsætning af stickers. Kunne måske godt have brugt en vejledning til at sætte stickers på postkassen.
Indsendt d. Wednesday, November 01, 2017
Skrevet af Annika
Bestilling og levering gik super nemt og hurtigt.
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Jannie
Jeg er super glad for den ydelse SOHU har givet mig. Wallstickernes jeg har fået derfra, har været forsvarligt pakket ind og er kommet rettidigt som der står på hjemmesiden.
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Kathrine
Hurtig levering og nemt at sætte op
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Helga
Det er helt perfekt og smukt lavet. I er ret dygtige...mit barnebarn ordnede det for mig....så han burde svare men det kan jeg sige til ham når jeg ser ham hvis jeg husker det...men alle der har set det indtil nu siger det er smukt lavet...godt dansk håndværk!
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Sonja
Super flot TV stativ + hurtig levering. Kan kun anbefales.
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Jes
Nem og overskuelig hjemmeside
Rimlige priser og hurtig levering 👍
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Mette
Hurtig levering af de ønskede produkter. Intet at udsætte😊
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Zizi
Hurtig levering og godt pakket ind.
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Bettina
Vi bestilte en personlig tekst og tre dage efter kunne vi hente den på posthuset. Produktet levede fuldstændigt op til vores forventning. Handler gerne igen.
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Christina
Godt👍🏼
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Viktor
Meget tilfreds
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Lea
God kvalitet og hurtig levering
Indsendt d. Tuesday, October 31, 2017
Skrevet af Randi
Fin og hurtigt tak
Indsendt d. Thursday, October 26, 2017
Skrevet af Kruger
Det reklameres med kort leveringstid, men dette tok sin tid..
Det ble informert om at første forsendelse var blitt skadet i transport, og at det derfor måtte sendes en ny. Det er selvfølgelig årsaken til at leveringen tok lenger tid, og jeg som kunde slapp å motta en skadet leveranse som jeg måtte reklamere på,. og bruke tid på.
Alt i alt en god kundeopplevelse!
Indsendt d. Wednesday, October 25, 2017
Skrevet af Helle
-
Indsendt d. Wednesday, October 25, 2017
Skrevet af Louise
god hurtig service
Indsendt d. Wednesday, October 25, 2017
Skrevet af Karen
Super og hurtig.Jeg bestiller bestemt flere gange.
Indsendt d. Tuesday, October 24, 2017
Skrevet af Arne
god service. Plakat i rør blev beskadiget i første leverance. Men ret hurtigt var en ny på vej.
Indsendt d. Tuesday, October 24, 2017
Skrevet af Annette
Perfekt og hurtig levering👌
Indsendt d. Tuesday, October 24, 2017
Skrevet af Maj
God hjemmeside og hurtig levering.
Indsendt d. Tuesday, October 24, 2017
Skrevet af Dorte
Hurtigt og nemt