Ærlige anmeldelser af rigtige kunder!

Vi har alle oplevet utroværdige anmeldelser af webshops på nettet. Både gode anmeldelser og dårlige anmeldelser.

Anmeldelser skrevet af brugere, der måske aldrig har været kunder i butikken og dermed anmelder på et falsk grundlag.

Det ønsker KundeAnmeldelse.dk at lave om på!


Ugens top anmeldelser:


Seneste anmeldelse på Kundeanmeldelse.dk

Indsendt d. 21. januar 2017
Skrevet af Martin
Super service altid klar til at svare på de ting man spørg om og undersøger alle muligheder inden man skal købe noget
Indsendt d. 19. januar 2017
Skrevet af Pia
Super god kvalitet og nemt at sætte op
Indsendt d. 19. januar 2017
Skrevet af Tina
Hurtig levering . Super produkt . Alt i alt en god oplevelse at handle ved jer )
Indsendt d. 19. januar 2017
Skrevet af Mai-Britt
Hurtig betjening, er de i tvivl rInger de eller skriver en mail.
Indsendt d. 19. januar 2017
Skrevet af Rikke
Super produkt, hurtig levering.
Indsendt d. 19. januar 2017
Skrevet af Birthe
Så fin service, vil gerne anbefale og bruge igen mvh bierhe
Indsendt d. 19. januar 2017
Skrevet af Camilla
Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille samt hurtig levering! En stor anbefaling her fra!
Indsendt d. 18. januar 2017
Skrevet af Dorthe
Flot walstickers, hurtig levering
Indsendt d. 18. januar 2017
Skrevet af Niels
hurtig og pressis levering godt emballeret ,kan ikke gøres bedre

N.J. Olesen
Indsendt d. 18. januar 2017
Skrevet af Leo
ok...
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Jette
Varen kom hurtigt uden problemer 😊
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Birgitte
Lynhrtig levering af et godt produkt.
Tørret hjortekød smager mums
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Lene
Super god overskuelig hjemmeside, og hurtig levering.
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Henrik
super hurtigt service kan kun anbefales
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Thomas
Kontaktede Lystrup Dyrecenter omkring et produkt som ikke levede op til mine forventninger.

Der blev svaret på telefon med det samme og jeg blev, efter vejledning om valg af produkt, tilbudt erstatnings produkt uden beregning.
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Tommy
Super
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Anna
Rigtig god og venlig service, måtte ringe og lave noget om efter bestilling og der var ingen problemer.
Jeg bestille navne til postkassen og måske det skulle uddybes en smule at det ikke er godt at sætte sticker på i frost - måske fordi det er meget lille/tynde bogstaver og det går ikke med handsker.
Rigtig god service. Tak for det!
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Pia
Bestilte min varer og den kom indenfor et par dage :)
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Franca
Ved telefonisk henvendelse var vejledning god og hurtig leveringstid.
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Bettina
En nem måde at bestille på.
Hurtig levering.
Nem påføring på postkassen og stikkersne var fuldt ud tilfredsstillende i udførelsen.
Så alt i alt en god handel, og med anbefaling til vennerne efterfølgende.
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Carsten
Det er et ganske udmærket TV-bord. TVet kommer lidt højere op end på "normale" TV-borde.
Bordet kunne dog godt have været udstyret med hjul. Det er svært at flytte når TVet er monteret.
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Dorte
Gode producter og hurtig levering
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Christian
levering fejlede, og det ur som er på hjemmesiden hvor du har en deadline til at bestille i så det bliver afsendt samme dag, gælder åbenbart ikke. Nåede det inden deadline, og havde det først 3 hverdage efter og ikke dagen efter. Skulle selv henvende mig vedr. leveringen, selvom jeg fik en mail hvor i der står jeg vil blive kontaktet.

Men kunne sagtens handle på tvbord.dk igen. De var søde at snakke med, og dejligt de har den mulighed man kan ringe til dem.

Varen var som den skulle, og godt pakket ind og nem at samle.
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Lis
Fuld tilfreds med behandling af min ordre, hurtigt ekspedition👍
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Elzbieta
Gode tilbud - og super hurtig ekspedition og levering
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Zvonimir
Super service
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Tina
Hurtig levering og fine mærker - bestiller gerne herfra igen
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Dana
er meget tilfreds, plagaten er flot, super god servis og meget hurtig frem.

meget tilfreds Kunde

Venlig Hilsen Dana Østerby
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Karina
Hurtig levering! Super kvalitet 😁
Indsendt d. 17. januar 2017
Skrevet af Per
Jeg har handlet hos Lystrup Dyrecenter over nettet.

Det var nemt og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden, og mine vare blev leveret hurtigt efter min bestilling.

Jeg kan anbefale at handle hos Lystrup Dyrecenter