Ærlige anmeldelser af rigtige kunder!

Vi har alle oplevet utroværdige anmeldelser af webshops på nettet. Både gode anmeldelser og dårlige anmeldelser.

Anmeldelser skrevet af brugere, der måske aldrig har været kunder i butikken og dermed anmelder på et falsk grundlag.

Det ønsker KundeAnmeldelse.dk at lave om på!


Ugens top anmeldelser:


Seneste anmeldelse på Kundeanmeldelse.dk

Indsendt d. 25. juli 2017
Skrevet af Alice
Selv om varen må stilles i carporten, vil det være rart at få et opkald, hvornår den kommer.
Indsendt d. 25. juli 2017
Skrevet af Sandie
Virkelig god service :-)
Indsendt d. 25. juli 2017
Skrevet af Henriette
Super fede plakater, bestilte til stuen og baby værelset og de er ankommet i super kvalitet, dejlig hurtigt i service. Kan helt klart anbefales at handle hos sohu-plakater.
Indsendt d. 22. juli 2017
Skrevet af Sabrina
God og hurtig service 😊
Indsendt d. 20. juli 2017
Skrevet af Randi
Den tilsendte Sticker var væsentlig sværere at få af arket end forventet
Indsendt d. 19. juli 2017
Skrevet af Jan
Bestilte en kalender til vægmontering. Fik ingen info om forsendelse/modtagelse/afhentning - måtte selv ringe for at få en status på levering. Derfor ikke topkarakter.
Ellers var resten - produkt/instruktion mv. helt ok.
Indsendt d. 19. juli 2017
Skrevet af Iben
Produktet levede op til forventningerne og hurtig fragt
Indsendt d. 19. juli 2017
Skrevet af Gitte
Nem og overskuelig hjemmeside. Produkterne var forsvarligt pakket ind og priserne er gode/ok.
Indsendt d. 18. juli 2017
Skrevet af Heidi
Hurtig levering .. 👍 Varen levede op til forventningen. Ikke sidste gang jeg handler her. Fuld tilfreds
Indsendt d. 18. juli 2017
Skrevet af Gitte
Hurtig betjening og godt produkt.
Indsendt d. 18. juli 2017
Skrevet af Inge-Merethe
Tilfreds med varen. Det kom til tiden i hel stand.
Indsendt d. 18. juli 2017
Skrevet af Anja
Sjovt og anderledes produkt. Nemt at montere og dejligt at der var instruktion online. Hurtig levering
Indsendt d. 18. juli 2017
Skrevet af Thomas
Super tilfreds.
Leveringstiden kunne dog ikke overholdes helt, men det er nok Post Nord der hænger i bremsen😉
Bestilte fredag inden kl. 10 og modtog torsdag i den efterfølgende uge. Men man skal jo påregne lidt længere leveringstid med post nord🙂
Indsendt d. 18. juli 2017
Skrevet af Ghita
Dejligt selv at kunne kreere en plakat, både med farver og forskellig bogstaver.
Ligeledes at kunne se den før og evt ændre.
Nemt og dejligt.
Ærgeligt i ikke har rammer sammen med........
Mvh Ghita Nielsen
Indsendt d. 12. juli 2017
Skrevet af Camilla
Hurtig levering og produktet er bare tip top :-)
Indsendt d. 12. juli 2017
Skrevet af Peter
Meget hurtig levering, samt produkt der lever op til mine forventninger.
Indsendt d. 12. juli 2017
Skrevet af Anja
Super hurtig levering. God kvalitet
Produktet er forholdsvis nem at sætte op og holder fantastisk godt :0)
Indsendt d. 12. juli 2017
Skrevet af Michael
Alt som lovet:)
Indsendt d. 12. juli 2017
Skrevet af Ulla
Hurtig bestilling og hurtig levering. Bedre kan det ikke gøres.
Indsendt d. 9. juli 2017
Skrevet af Finn
Super produkt. Hurtig levering.
Indsendt d. 6. juli 2017
Skrevet af Freddie
...........
Indsendt d. 6. juli 2017
Skrevet af Molly
Nemt, hurtigt og præcis som ønsket. Modtageren af den flotte plakat blev meget rørt og glad.. Vil helt sikkert handle her igen )
Indsendt d. 5. juli 2017
Skrevet af Louise
Super produkt, let at påføre. Eneste grund til jeg ikke giver højeste antal stjerner er, at jeg syntes deres leveringstider kunne være hurtigere.
Indsendt d. 4. juli 2017
Skrevet af Poul
Levede fuldt om til mine forventninger, hurtig ekspedition, og især vil jeg rose den meget informative instruktion omkring montering
Indsendt d. 4. juli 2017
Skrevet af Mark
God og får det bestilte
Uden problemer
Indsendt d. 4. juli 2017
Skrevet af Dorthe
Super og hurtig service👍
Indsendt d. 4. juli 2017
Skrevet af Susanne
Fin og hurtig betjening.
Indsendt d. 4. juli 2017
Skrevet af Line
Super fint
Indsendt d. 4. juli 2017
Skrevet af Glenn
De sørger for at pakke ens varer godt ind. Kassen var 4 gange større end varen, og fyldt med luft fyldte poser. Var glad for at være i bil ved afhentning
Indsendt d. 29. juni 2017
Skrevet af Julie
Fantastiske stickers til postkassen. Leveret hurtigt og ingen betaling for fragt. Kunderservice helt i top. Kan klart anbefale at købe produkter derfra