Ærlige anmeldelser af rigtige kunder!

Vi har alle oplevet utroværdige anmeldelser af webshops på nettet. Både gode anmeldelser og dårlige anmeldelser.

Anmeldelser skrevet af brugere, der måske aldrig har været kunder i butikken og dermed anmelder på et falsk grundlag.

Det ønsker KundeAnmeldelse.dk at lave om på!


Ugens top anmeldelser:


Seneste anmeldelse på Kundeanmeldelse.dk

Indsendt d. 28. maj 2017
Skrevet af Cenneth
Super hurtig levering. Og præcis det som det skulle være.

Kun rosende ord herfra.
Indsendt d. 26. maj 2017
Skrevet af Ole
Vi er meget tilfreds

Hilsen Ole Højen
Indsendt d. 24. maj 2017
Skrevet af Malene
De levede fuldt op til det, som der blev lovet. Flotte plakater, som varmede modtageren.
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Jonas
Hurtig levering, fin kvalitet. Varme anbefalinger herfra.
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Jacob
Ok
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Ann
Hurtig respons, og levering. God service i forhold til trykningsfejl, får en ny plakat tilsendt,
- er delvist tilfreds, da trykningsfejlen burde være blevet opdaget inden forsendelsen, således en ny forsendelse kunne have været undgået. :-) men pyt, der var sikkert travlt op til morsdag, og det kan ske for selv den bedste. :-)
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Ricki
Super produkter ..
Bare mega mega synd at i bruger PostNord :-(
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Rina
Røret var bøjet og jeg har svært ved at få produktet ud af røret.
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Ilona
Fin service, men kunne have været rart med en anden mulighed for fragt end PostDK, så man kunne få sine ting i ordentlig tid.
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Daniel
Hurtig levering og god kvalitet 👍
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Morten
god og overskuelig hjemmeside
fede produkter
god inspiration
nem bestilling
hurtig levering :-)
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Claus
Meget fin service
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Dorte
Hurtig og effektiv betjening. Alt fungerede fint.
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Nawros
Rigtig god service !!
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Jonas
Kanon arbejde Damer og Herrer.
Super hurtig levering, kanon kundeservice.
Gode priser.
👏👏👏👏👏👏🤙
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Steen
Efterbestilling af hjul til TV bord.
forløbet forløb uden problemer,
og blev leveret som aftalt.
mail blev besvaret hurtigt.
dejligt, god service.
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Nina
:)
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Casper
Levering var super men min plakat var et halv skidt print jeg lige så godt selv kunne have printet
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Christine
De er meget fine, men desværre får man forskellig skriftstørrelse hvis du bedtiller over 2 ordre.):
Indsendt d. 23. maj 2017
Skrevet af Pia
Fin service og levering - jeg skulle bare ha været obs på Postnords leveringstider
Indsendt d. 17. maj 2017
Skrevet af Mia
Elsker jeres varer og hurtig levering..
Har intet negativt og skrive
Indsendt d. 17. maj 2017
Skrevet af Clara
Det var hurtig levering, men dog var det ikke helt det rigtige som kom. Det var dog op til mors dag, så jeg kan godt forstå hvis der blev byttet om på et par plakater. De havde god forståelse for fejlen, og der blev hurtigt sendt en nye afsted.
Indsendt d. 17. maj 2017
Skrevet af Jacob
Yderst behjælpelig og og blev mødt af en niveau af kundeservice langt overgennemsnittet vi Danmark, produktet var i en god kvalitet der var let at arbejde med men stadigvæk til en ganske fornuftig pris.
Indsendt d. 16. maj 2017
Skrevet af Kaja
Ingen komplikationer. Hurtigt og nemt. God dag 😊
Indsendt d. 16. maj 2017
Skrevet af Karin
Lyn hurtig. God kvalitet. Super.
Indsendt d. 16. maj 2017
Skrevet af Susanne
Nemt at bestille, fornuftige priser og hurtig levering. Er fuldt ud tilfreds.
Indsendt d. 16. maj 2017
Skrevet af Mette
Hurtig levering og super flot design alt var perfekt
Indsendt d. 16. maj 2017
Skrevet af Kasia
Fin handel, hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.
Indsendt d. 16. maj 2017
Skrevet af Anette
Fin service
Indsendt d. 16. maj 2017
Skrevet af Maja
Nemt og hurtigt