Ærlige anmeldelser af rigtige kunder!

Vi har alle oplevet utroværdige anmeldelser af webshops på nettet. Både gode anmeldelser og dårlige anmeldelser.

Anmeldelser skrevet af brugere, der måske aldrig har været kunder i butikken og dermed anmelder på et falsk grundlag.

Det ønsker KundeAnmeldelse.dk at lave om på!


Ugens top anmeldelser:


Seneste anmeldelse på Kundeanmeldelse.dk

Indsendt d. 24. april 2017
Skrevet af Agnieszka
Alt var hurtigt og quality er super
Indsendt d. 23. april 2017
Skrevet af Linda
Ikke tilfreds. Bestilte for mine børn en plakat med bonusfar. Og der var fejl på begge jeg modtog. Efter anden gang svaret en Allan og han ville sende en ny for 3 gang med Gudrund skrev dagen efter hvortil jeg igen sendte billede af begge plakater med fejl. Har så ikke hørt mere.. Bestiller ikke der fra mere... er så skuffet... I burde se fejl når i pakker de plakater..
Indsendt d. 22. april 2017
Skrevet af Charlotte
Nemt hurtigt og godt
Indsendt d. 21. april 2017
Skrevet af Anita
Jeg har nu købt 2 produkter hos jer. Den første var en jeg selv havde lavet, den anden, en der var der i sortimentet i forvejen. Er super tilfreds med begge produkter. Samtidig er der en super service med hensyn til levering . De kommer frem til tiden inden for kort tid. Kan varmt anbefale jer.
Indsendt d. 20. april 2017
Skrevet af Thomas
Svært at arbejde med
Indsendt d. 19. april 2017
Skrevet af Jane
Er meget glad og tilfreds med produktet, kom hurtigt med posten, ser godt ud på min postkasse. 😄 Har fået positive kommentar. V H Jane
Indsendt d. 19. april 2017
Skrevet af Tinie
Stort udvalg, nem bestilling og hurtig leverance. Så det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Liselotte
fin og hurtig betjening
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Pernille
Super god service. Hurtig levering. God pris og godt produkt. Nemt at sætte op.
Jeg handler helt sikkert hos jer igen.

Kan varmt anbefale sohu-wallstickers!
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Tina
Hurtig levering og fint produkt
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Helle
Perfekt og hurtigt, godt forsvarligt pakket ind.
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Helle
Super hurtigt forsendelse 🤗
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Nina
instruktion via link holdt mål med min egen opsætning. nemt og smukt resultat
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Lisbeth
Overskueligt og nemt at bestille og betale.
Plakaten kom hurtigt, forsendelse rigtig fin
Generelt kan det varmt anbefales, at købe plakater hos Sohu- Plakater
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Simone
Rigtig fine plakater. Jeg har intet at klage over 😊
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Mona
Alt fung6
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Peter
Lige ud af landevejen!
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Ninna
Det var nemt og overskueligt at bestille på hjemmesiden. Fin instruktionsfilm med hvordan man satte dem på. Vi fik dem hurtigt. De er virkelig super flotte.👍Vi vil helt sikkert bestille igen når der skal laves værelser😀igen.
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Gunhild
Varen blev sendt hurtigt og fint pakket ind så de ikke krøllede.
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Ann
Det er billig Kom hurtig og nemt at sætte på
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Anita
Hej
Jeg var godt tilfreds med min bestilling,
varen svarede til min forventning
Mvh Anita
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Betina
Hurtig levering og super flot produkt. Kan virkelig anbefales
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Pia
Husk at lukke emballage bedre begge låg var faldet af men indholdet var okay
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Emma
Teksten på wallstickers var meget større end forventet, og jeg er usikker på om jeg har modtaget den rette størrelse.
Derudover er der ikke en finger at sætte på hverken produktet eller leveringen. :D
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Heidi
Rigtig god service og alletiders produkt
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Mette
God, hurtig levering
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Ruth
Flot plakat, modtaget 2 dage efter bestilling, så det kunne ikke være meget bedre.
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Henny
Den har været god
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Rikke
Kundeservice i verdens klasse !
Indsendt d. 18. april 2017
Skrevet af Tanya
Super god service og hurtig levering!